ONZE DIENSTEN

Diensten Financiele administratie en loonadministratie, diensten van Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant

ADMINISTRATIE

U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van uw volledige administratie of een deel hiervan.

Financiële administratie
Een financiële administratie is niet alleen verplicht, het geeft u ook inzicht in de financiële stand van zaken van uw bedrijf. Aan u de keuze of u deze volledig aan ons uitbesteedt of zelf uitvoert in samenwerking met ons. In overleg verzorgen we tussentijdse rapportages in de door u gewenste frequentie.
U kunt ook bij ons terecht als u uw administratie zelf voert en tijdelijk (meer) taken bij ons wilt neerleggen.

Loonadministratie
De juiste salarissen tijdig betalen: uw werknemers zullen niets anders van u verwachten. Wij kunnen de loonadministratie voor u verzorgen, evenals de aangifte bij bijvoorbeeld de belastingdienst of het pensioenfonds. Het maakt daarbij niet uit of u uw medewerkers per week, per vier weken of per maand betaalt.

Diensten zoals belasting aangifte fiscale aangiften door Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant

AANGIFTES

Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving en kunnen uw belastingaangiftes tijdig voor u verzorgen.

Inkomstenbelasting / Vennootschapsbelasting
Na het samenstellen van de jaarrekening verzorgen we de diverse belastingaangiftes. Ook kunnen wij uw rapportage voor het handelsregister samenstellen.

Omzetbelasting / Loonbelasting
Gedurende het boekjaar kunnen wij alle belastingaangiftes voor u verzorgen. Wij hebben een eigen beveiligde verbinding met de fiscus en sturen uw aangiftes digitaal naar de Belastingdienst.

Erfbelasting / Dividendbelasting
Soms moet u andere belastingaangiftes doen, graag helpen we u daarbij.

Diensten Fiscaal advies door Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant

ADVIES

Regelmatig vragen (startende) ondernemingen ons advies op het gebied van belastingen, automatisering en rechtsvorm. 

Fiscaal advies
Belasting betalen we allemaal, de kunst is om niet te veel te betalen…

Automatiseringsadvies
Wij kunnen u advies geven over passende administratieve software voor uw situatie. Dat kan een inlog zijn in het software programma waar wij mee werken of advies over een minder omvangrijk (goedkoper) pakket.

Organisatieadvies
Voor advies over de rechtsvorm van uw bedrijf kunt u ook bij ons terecht. Samen met u nemen we de voor- en nadelen door van rechtsvormen als een BV, een VOF, een holding of een eenmanszaak.

Startersbegeleiding
Als starter komt er veel op uw pad. Tijdens een introductiegesprek kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over een bij u passende administratie of informeren over andere zaken waar u aan moet denken en bij welke organisatie u daarvoor moet zijn. Voor startende ondernemingen hanteren we speciale condities, neem contact met ons op voor een vrijblijvend introductiegesprek.