OVER ONS

Meeuwis Administraties en Adviezen bestaat uit een klein team van specialisten voor administraties, aangiftes en advies. Een no-nonsense familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer waar de deur altijd open staat voor onze klanten.

Sinds onze oprichting in 1990 richten wij ons op MKB-ers en ZZP-ers in Noord-Brabant en daarbuiten voor het uitvoeren van hun administratie of het geven van financieel advies. Ook helpen wij startende ondernemers bij hun eerste stappen als zelfstandige. 

Onze klanten waarderen onze persoonlijke dienstverlening, goede bereikbaarheid en betrouwbare administratieve verwerking. Omdat we een klein kantoor zijn, kunt u rekenen op korte persoonlijke lijnen waarbij het leveren van maatwerk voorop staat.

We werken voor organisaties in allerlei sectoren in Noord-Brabant en daarbuiten. Van detailhandel tot groothandel, van productiebedrijven tot dienstverleners, van autorijscholen tot garagebedrijven en van interieurbouwers tot (para)medische beroepen.

EVEN VOORSTELLEN

Over Peter Meeuwis, een van de vennoten van Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant

Peter Meeuwis

Tijdens het vervullen van mijn militaire dienstplicht haalde ik in de avonduren SPD. Daarna deed ik ervaring op bij een vergelijkbaar kantoor, totdat ik in 1990 met mijn vader dit kantoor oprichtte. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van loonadministraties, financiële administraties, jaarrekeningen, fiscale aangiftes en ondernemersadvies.

“Alhoewel dat voor velen niet geldt, blijven cijfers me na meer dan 35 jaar in dit vak nog steeds boeien.”

Over Pim Meeuwis, een van de medewerkers van Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant

Pim Meeuwis

Binnen ons kantoor verzorg ik financiële administraties, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, ondernemersadvies, automatiseringsadvies en automatiseringsbegeleiding.

“Samenwerken met je vader is een van de mooiste dingen die je kunt doen. Ik ben zeer trots dat ik dit vanaf 2014 mag doen.”

Over Frans Meeuwis, 1 van de oprichters van Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant

Frans Meeuwis

Medeoprichter van Meeuwis Administraties en Adviezen VOF in 1990. Al meer dan 60 jaar werkzaam in deze branche.

“Ik ben niet meer dagelijks aanwezig, maar met veel plezier nog steeds verbonden als adviseur aan ons kantoor.”

Over Josette Meeuwis, medewerker Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant

Josette Meeuwis

Ik houd me voornamelijk bezig met het typewerk en andere ondersteunende werkzaamheden binnen ons kantoor.

“Met veel plezier werk ik samen met mijn man, onze zoon en schoonvader in ons mooie familiebedrijf.”

SAMENWERKING

Over Meeuwis Administraties en Adviezen, administratiekantoor in Oisterwijk, Noord Brabant werkt als nodig samen met andere kantoren

 Wij werken samen met andere kantoren die persoonlijke begeleiding ook belangrijk vinden.

Als nodig adviseren wij u contact op te nemen met een van onze samenwerkingspartners. U kunt natuurlijk altijd uw eigen specialist aan ons voorstellen.